Oldal kiválasztása

ÁRUVISSZAKÜLDÉS

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termék(ek)kel, 30 napon belül visszaküldheti. A kézhezvételtől számított 30 napon belül postára adott, eredeti állapotában visszaküldött terméket visszavesszük, annak ellenértékét visszafizetjük.

ÁRUVISSZAVÉTEL FELTÉTELEI:

A cbdreakiro.hu fenntartja a jogot a visszáru elutasítására, amennyiben az alábbi feltételeknek nem felel meg:

  • a termék bontatlan,
  • a termék sérülésmentes,
  • a csomag a kézhezvételtől számított 30 napon belül feladásra került.

A VISSZAKÜLDÉSHEZ KÉRJÜK KÖVESSE AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET:

  • Kérjük győződjön meg arról, hogy a visszaküldendő termék(ek) megfelelnek-e a visszaküldési feltételeknek.
  • A terméke(ke)t gondosan csomagolja vissza. A számlát is helyezze vissza a csomagba- ezzel azonosítjuk a megrendelését. Csak számlával együtt visszaküldött terméket áll módunkban visszavenni. Postázza a csomagot a termék visszaküldési címre. Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk. A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk.
  • A termék(ek) visszaküldése és a visszaküldés szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége. A visszáru postaköltségét a cbdreakiro.hu kizárólag sérülten vagy tévesen kiküldött áru esetén állja.
  • Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, e-mailben értesítjük, illetve az eredeti fizetési módon visszatérítjük az összeget 14 napon belül.

További információkért vagy segítségért írjon nekünk az info@cbdreakiro.hu e-mail címre.

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSI CÍM (nem Átvételi PONT):

Tata-Vet Bt. – cbdreakiro.hu
2890 Tata, Bajcsy-Zsilinszky utca 31.